Kontakta oss gärna  0515-760095  info@skogsrospa.se

FRITT FRAKTALTERNATIV inom Sverige, Gratis hemleverans i närområdet.

SISTA BESTÄLLNING FÖR LEVERANS INNAN JUL MED DHL/POSTNORD 20 dec 14,00

SISTA HEMLEVERANS I NÄROMRÅDET alla områden - FRITT UTKÖRT 23 dec. Butiksöppet 23/12 10-14.00

Vi erbjuder leverans via DHL

Varje adventsöndag drar vi en av våra kunder som handlat under den gångna veckan, som får veckans adventsgåva. Alla som handlar i butik och webshop är automatiskt med i dragningen.

Tredje advent är det ett stort kit med ekologisk

hudvård från c/o Gerd i Jokkmokk. Värde 1020:-

Den som får presenten dras adventsöndagar 20.00.  Alla inköp från söndag till söndag är med i dragningen. Sedan börjar vi om och det kommer en ny adventsgåva. Vi meddelar vem som får gåvan personligen och via facebook/instagram.

Vi har valt att göra såhär i några år istället för adventskalendererbjudanden. Vi håller våra erbjudanden igång ända fram till jul minst eller så långt lagret räcker.

Du kan beställa julklappar fram till 20 december 14.00 för säker leverans innan jul. Men det kan ändå vara klokt att vara ute i god tid.

Vi gör sista hemleveranserna innan jul extra insatt på lördag den 23 december till alla våra hemleveransområden i närheten.

Butiken har öppet alla vardagar 10-18 till jul, samt lördagar 10-14.

Välkomna på julshopping. Du får bonus på alla inköp.

Beställ i webshopen före 15.00 så skickar vi samma dag.


 Gäller vardagar och Posten. Klicka på bilden för mera information om andra alternativ.

 

 Maria Åkerberg webshop

Ekologisk lyx av bästa kvalitét. Eye cream more från Maria Åkerberg

Vi kommer ihåg när denna populära ögonkräm släpptes och Maria stolt visade upp denna och Face mask more och då berättade hon om känslan av att idag ha möjlighet att ta fram så bra produkter som är möjligt.
Att som mogen kvinna faktiskt kunna ta fram något som är det bästa man kan tänka sig att använda på sig själv. Det är ingen dålig förmån precis

Det är produkter som denna som gör att hennes märke växer så det knakar och skaran av användare blir fler och fler.
Det kan till och med leda ända in i Blå hallen, så att man får ta emot utmärkelsen Årets företagare 2017.

Ibland är det faktiskt så enkelt, att som företagare att se till sig själv. Vad skulle jag vilja ha, vad skulle jag helst vilja använda?

Vi är många som vill ha suveräna, svenska ekoprodukter. Vi tok-gillar Maria Åkerberg. Både kvinnan, företaget och de underbara produkterna, inte minst denna juvel Eye cream more.

Läs mer här och klicka hem ditt eget exemplar om du vill:

Huden runt ögonen har varken talgkörtlar eller bindväv, därför är det runt ögonen man märker hudens allra första ålderstecken.

Man bör vara extra försiktig med denna känsliga hud och använda specialanpassade produkter eftersom din vanliga dagcreme kan bli för kraftfull och tynga den tunna huden runt ögat.

Eye Cream räcker långt, men när du önskar ett lyft för ögonlocken, och rynkor och linjer börjar framträda, då är det dags för Eye Cream More.

Eye Cream More innehåller Persiskt Silkesträd som har en synlig uppstramande effekt. Den lyfter ögonlocken med upp till 45% på 28 dagar enligt oberoende mätningar om du använder den morgon och kväll.

Ta lite, det blir inte bättre av att slösa. Använd gärna morgon och kväll på den hårda delen runt ögat. På den ena bilden ser du lagom mängd för båda ögonpartierna.


Att vi väljer ekologiskt kan knappast ha undgått någon som följer oss, men vi kanske är lite dåliga på att berätta att vi väljer svensktillverkade produkter om vi kan. Det är oftast de vi rekommenderar först.

Det finns flera anledningar till det:


Det minskar miljöpåverkan att tillverka nära. Inte bara produkten, utan även förpackningen, läs mer på respektive företag.


Det skapar arbete i Sverige.


Produkterna är anpassade för skandinaviska förhållanden.

Det är stor skillnad för huden om den vistas i vårat karga klimat mot om man är i USA, Asien eller Afrika.


Våra märken kan importera råvaror från hela världen, men de råvaror som används mest prioriteras med närproducerade råvaror.


Vi får en tät och nära kontakt till produktionen och företagen. Vi pratar regelbundet, lär oss om produkterna och har en närhet om vi vill önska oss förbättringar, som inte skulle vara möjlig med multinationella företag på andra sidan jorden.


Genom att använda oss av närproducerat, så gynnar vi inte bara tillverkare av produkter så att de kan fortsätta utvecklas, det skapar även möjligheter för utveckling av den svenska landsbygdens odlingar.

Vi hoppas att du värdesätter svensktillverkat. Det finns så jättemycket fina och effektiva produkter att välja på.

Spa med butik & webshop. Ekologisk hudvård, hårvård, makeup

Fullsortiment för den medvetne konsumenten, på ekologisk hudvård, hårvård och makeup från Maria Åkerberg, Wise naturkosmetik, c/o Gerd, Dharmazone, Reco-hair m.fl.

Klicka här för att se våra varumärken

Vi vill ge dig en Skogsro-känsla i allt vi gör. Du ska känna dig unnad, bortskämd och ompysslad.

Om du undrar över något så hjälper vi mer än gärna till. Maila, ring 0515-760095 eller använd den gröna fliken längst ner till höger.

 

Maria berättar om schampo i butiken. Vi har mängder av youtubeklipp. Klicka här.

 

 

Vi är officiella återförsäljare av Dharmazone ekologiska hudvårdsprodukter.

Du hittar hela sortimentet hos oss. Klicka på bilden så kommer du till Dharmazone.