Vi har nu infört en extra miljöbonus för er som samlar ihop era ordrar. Läs mer här.

Vill du visa din personal välförtjänt uppmuntran, så har skatteverket utökat avdraget för gåva till personalen med 1000kr extra, att dras under andra halvan av 2020.

Det tycker vi är en fantastisk ide. Många har haft ett tuffare år med oro och stress.

Tänk vad kul att få en present hux flux sådär.
Vi tycker att ett presentkort hos oss är det bästa. Då kan personen välja behandlingar, härliga produkter i butik eller webshop eller gå på spa med vänner.


De som vill bli ompysslade kommer hit och de som vill hålla sig hemma beställer de produkter de vill ha. Vi har produkter till ALLA åldrar, killar och tjejer, män och kvinnor.


Köper du presentkort till personalen, så gör vi ett fint paket och lägger med en ljuvlig Saltscrub som är vår mest omtyckta spa-produkt för alla. Givetvis gör vi presentkort i det belopp du önskar.

Presentkortet gäller i tre år.

Vi skickar med vår broschyr på behandlingar och spa-paket.

Högaktuellt

Välkommen till oss.

Vi är en av Sveriges största återförsäljare av

MARIA ÅKERBERG.

Vi erbjuder alla produkter och kampanjer, samt har stor erfarenhet och kunskap om produkterna och dess användningsområde.

Vi använder MARIA ÅKERBERG i våra kropps- och ansiktsbehandlingar.

Vi hjälper dig gärna hitta rätt produkter till just Din hud.

Fråga oss gärna om råd.

Spa med butik & webshop.

Ekologisk hudvård, hårvård, makeup

Fullsortiment för den medvetne konsumenten av ekologisk hudvård, hårvård och makeup från Maria Åkerberg, Wise Organic Beauty, c/o Gerd, Bruns product, Marina Miracle, Reco-hair, INIKA Organics, Grevinnans rum, Eco by Sonya, Naturlig deo m.fl.

Klicka här för att se våra varumärken